NL FR

Data Consult, partner in notariaatsbeheer

Data Consult is de belangrijkste leverancier van notariële software. Reeds 37 jaar staan onze softwaretoepassingen synoniem voor kwaliteit en professionalisme. 

Super Medewerker, totaaloplossing voor notariskantoren

Vandaag werken ruim 2700 gebruikers in meer dan 320 notariskantoren dagdagelijks met onze toepassingen. Dankzij onze juridische medewerkers weten wij als geen ander uw noden te vertalen in onze applicatie "Super Medewerker". Deze laatste heeft dan ook zijn naam niet gestolen. Met een nooit geziene flexibiliteit begeleidt hij u door het netwerk van administratieve taken die nimmer zo complex zijn geweest. Het dossierbeheer is als centrale module de draaischijf voor het volledig administratiebeheer van uw kantoor.

Juiste en actuele informatie door dagelijkse updates

Dankzij de dagelijkse updates beschikt u steeds over de meest recente benoemingen van notarissen, associaties, vergunningenregister, adreswijzigingen van administraties, …. Het notariaat is dagelijks in volle beweging, en voor de goede werking van een kantoor is het belangrijk dat de medewerkers steeds over de juiste en actuele informatie beschikken.

Degelijke ondersteuning en opleidingen op maat

Professionele opleidingen in onze leslokalen zorgen er voor dat uw investering de gewenste rentabiliteit oplevert. Voor vragen en ondersteuning beschikt Data Consult over een uiterst professioneel opererende helpdesk, snel en adequaat. Stabiele fundamenten en een innoverende teamspirit maken van dit geheel uw toekomstige Super Medewerker.